entry photo
  • (3)
  • 13
    2
  • author
  • City : Gouda     Country : nederland

Stadswandeling Goudse Gidsen Gilde

De gidsen van het Goudse Gidsen Gilde staan klaar om u, met een grote of kleine groep, de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

Het beroemde stadhuis op de Markt, de schitterende Sint-Janskerk en het mooie Catharina Gasthuis zijn slechts enkele voorbeelden van wat Gouda te bieden heeft. Een rondleiding door het Goudse Gidsen Gilde is de perfecte manier om kennis te maken met het rijke verleden van Gouda. Op de site vindt u de verschillende stadswandelingen die zij aanbieden.

Het Goudse Gidsen Gilde is sinds februari 2012 actief in Gouda als zelfstandige aanbieder van stadswandelingen. Alle bij het GGG aangesloten gidsen hebben tot 25 jaar ervaring met het begeleiden van historische stadswandelingen.

Het Goudse Gidsen Gilde combineert ervaring en gedegen kennis van zaken met klantvriendelijkheid en service. Sinds de oprichting van de vereniging wordt met elkaar ook voortdurend gewerkt aan uitbreiding van het aanbod van wandelingen. Dat geldt voor groepen, maar ook steeds meer voor individuele stadswandelaars. Daarnaast heeft een aantal gidsen zich in één of meerdere onderwerpen gespecialiseerd of hebben zelf een themawandeling ontwikkeld.

Het GGG is een actieve, springlevende vereniging die in Gouda ook veelvuldig samenwerkt met uiteenlopende organisaties op het gebied van toerisme en cultuur, waaronder ook VVV Gouda.

Mocht u vragen hebben over het GGG of een van de wandelingen die zij aanbieden, neem dan gerust contact op!

 

Gouda
06 164 799 00
info@goudsegidsengilde.nl
www.goudsegidsengilde.nl

Amabchtelijk Gouda en een stadswandeling.

Nadat u alle ambachten heeft gezien bij Ambachtelijk Gouda kunt u onder leiding van een gids alle higlights bekijken tijdens een historische stadswandeling.